Måndag

Måndag, varför är det så ofta måndag och mindre ofta fredag?
Den här måndan har varit ungefär som alla andra måndagar, massa tjorv på jobbet. Har inte hunnit det jag planerade i torsdags innan jag gick hem, men det är typiskt när man jobbar på ett studieförbund.
Det possitiva på måndagar är att vi äter god mat till lunch, idag var det crepes med skinkstuvning, mums.
Nu är det sluttjatat om måndagar, i morron är det tisdag, jippi/gudda

Dag 2

LIte av en slappar da, fastän vi har varit ute och brännt lite tomkartonger och gått en bit. Hade tänkt gå till stugan och kolla om ett grillgaller som jag ska ha till min nya eldkorg. Det hade rasat från fustaket där och ingen spade så det sket sig.
LE får fixa det i veckan då han har laddat batteriet till skotern. Hade tänkt kolla läget i sovstugan för vi torde väl vara förvisade dit till helgen men fick inte gå dit, låst dörr. Kan inte förstå varför! Stränga order.
Ska förbereda lite mat så det blir Älgfärsbiffar med ost i, bra att ha i frysen. Det blir nog en rådjursstek sen i veckan.
Knäpp som jag är har jag lovat göra två stora smörgåstårtor till ett dop nästa lördag så det blir en nervös vecka. Är evigheter sen jag gjode smörgåstårta men föhoppningsvis blir det bara en gång. Samtidigt tycker jag ju att det är lite kul med såna utmaningar. Nä nu ska jag inte skriva mer idag, kan ju inte skriva en hel roman varje gång.
/Gudda

Mitt första

Denna dag, min första bloggdag, har inneburit mycket skitgöra för min andra hälft. Stopp i avloppat alltså. Förhoppningsvis är det öppet nu, så vi blir av med den omisskänliga lukten i huset. Ni som känner min man vet att det är en prestation av honom att ens tänka på att gräva i skit. Han har gjort det bra.
Själv gick jag ut med hunden, Isor, och det var skönt i detta härliga väder. Träffade en av campinggästerna och fick en trevlig pratstund.
/gudda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0