Hej igen!

Det verkar inte vara så stor inspiration att skriva på bloggen men nu händer det.
Mitt liv kanske inte är så mycket att skriva om men jag gör så gott jag kan.
Nu har det hänt, det är bestämt och jag är mycket lugnare och mer harmonisk än jag varit på länge, sover ganska lungt på nätterna. Det har jag inte gjort på flera år.

Vad har hänt sen sist då?
Ja, livet har ju gått sin gilla gång. Åsa och Sixten har ju varit hem, den kallaste helgen på året.´- 41 på lördagmorron.
Vi har varit till Burträsk och varit barnvakt åt Tyra och Betty för mamsen och papsen varit på minisemester till Åland och Stockholm.
Det gick ju himla geschwint, vi lämna barnen på dagis både torsdag och fredag ett tag så vi hann besöka både broder Erland och broder Mats. Det händer inte så ofta som man skulle önska, tyvärr. Kul var det i alla fall. På fredan var vi till stan med Mats och fick se hans " återfall " en jättefin motorcykel.
Flickorna hade nog mor och far förmanat till det yttersta för dom var som änglar ( det är dom ju jämt ändå, fastän farmor ibland blir lite trött )

Det där med att lämna barn på dagis var ju en ny erfarenhet. Våra barn hade vi ju dagmamma till. På Rönnbärs i Malå hade vi vår granne så barnen gick själva dit och på aftonen när vi kom hem skicka hon hem barnen. Himla bekvämt, tack Ann-Britt.

Har ju fyllt år sen sist och fick ju en ny dator, som jag nu skriver på samt ett på gåstavar, som jag ännu inte hunnit prova. Ingen vettig människa går ut och promenerar i 30 - 40 minusgrader. Nu blir det ju en härlig och ljusare tid så jag hinner ju.
Fick ju presenter i massor! Duschcreme och kroppssmör med choklad, lugnande ansiktstvätt, lotion och creme. En jättefin metallkorg som man kan ha blomma eller ljus i. Och en jättegod tårta. Så himla lyckligt lottad jag är.

Vi har även hunnit vara på 50 - års kalas, Benny har fyllt år. Jättetrevlig fest på Fromhedens restaurang.

Ja, he ha no henne en hel del sen sist ända, fastän man tror det går i samma hjulspår hela tiden/gudda

En vecka till har passerat

Januari har passerat, äntligen. För mej brukar den månaden vara den längsta på hela året. Nu är den till ända och februari är här, ett steg närmare.

Den här veckan har varit en som vi säger, kortvecka för mej. Jobba mån, tis i Malå. Onsdag i Lycksele på Gustavkurs ( vårt registreringsprogram ) Torsdag, idag, har jag varit medföljare åt LE, på lassa.
Efter lassa en snabb rundtur med lite handling.
Förra gången vi var till lassa, 9/1 var det - 25 grader kallt och i morse var det - 26, däremellan har det legat runt - 10. Konstigt kan det tyckas så det blir spännande att se hur kallt det är om typ åtta veckor.

Längtar till i morrn afton för då kommer Åsa och Sixten hem, Jonas jobbar som vanligt. Det blir så kul att se hur Sixten har vuxit och blivit storpojken. Förhoppningsvis har Åsa med sig min nya dator åxå.
Just nu är det bara - 35, 8 grader ute så det är som skönt att vara inomhus./gudda

RSS 2.0