Nu vare himmelens läng sen

Ha som inte haft nån lust att skriva, ha vare halvrisig ett längre tag med feber o grönsnor. Har varit så knäckt att soffan har varit enda trösten. Nu håller livslusten på att komma smygande tillbaks. Flåset ska vi inte prata om så nu blir det att promenera i sakta mak för att komma igen.

Sist jag skrev så var vi ju i fas med att byta bil och det har vi ju gjort. En silver passe -11. Än så länge trivs jjag med den. Enda problemet är ju att lära sig alla finesser men det ger väl sig så småningom.

Har nu fått klart med jobbet att jag ska jobba i Norsjö två dagar i veckan fram till semestern sen får vi se om arbetsgivaren kan fixa så jag får tjänstledigt att gå ner i arbetstid till två dar i veckan. Då blir det i Norsjö, får jag inte det så går jag den första agusti. Då blir det att stämpla o söka nytt arbete till feb. 2013 för då blir det pension. Känns så himla gött. År ju som sagt så less på jobbet att det inte är bra för hälsan.

Påsken har åxå passerat. Åsa och Sixten kom hem skärtorsdag och Pär och flickorna kom hem långfredag, för Frida jobba hela påsken
 Vädret var ju det allra bästa så vi var ute det mesta med klämmackor och grillning.

Har fått tillökning i hönshuset med vad jag tror fem nya kycklingar, har inte kollat så mycke dom har inte börjat kuta runt än och mamma höna är lite rädd om dom. Tror åxå att det kan vara tillökning bland duvorna men har inte sett nån unge än.

Tyvärr ligger SAIK under mot Brynäs just nu så då tycker jag det inte är kul att titta på så jag passar på att skriva lite blogg.

Hoppas det inte dröjer lika länge innan jag får ilet igen att skriva för då blir det inte förrns åt hösten. Ha de/gudda

RSS 2.0