Måst väl skriva

Ska ju förhoppningsvis flytta till stugan i morrn, så sent har vi aldrig flytta dit ever. Skulle ha gjort det i afton, var dit o slog på värmen men vi är så in i bängen förkylda så det kändes bara jobbigt.

Har varit till staan i dag, LE har tankat in medicin. Blev inte nå mycke handlat även om vi var klara på lassa drygt elva. Det tog bara halva tiden idag, medicinen kördes in på en timme i stället för två och tiden efter blev bara en timme. Vi åt lunch på lassa och sen en sväng på Solbacken, hemma halv två. Då var vi rätt möra, va en förkylning kan tära.

Det var meningen att Åsa o Sixten skulle komma hem i helgen men det vart ändrade planer och kanske det var bra då vi inte är så pigga. Jonas åkte till Sydkorea i torsdags så hon tyckte det skulle ha passa bra att åka hem en sväng.

I morrn kväll är det ju premiär på sommarens danser så vi hoppas på jättemycket folk även om vi, om vi känner oss som i kväll, inte kan vara där.

På jobbfronten så väntar jag fortfarande på besked om jag får gå ner i arbetstid till två dagar i veckan och förhoppningsvis göra dom i Norsjö. Skulle visst få besked 4/6. Blir det inte så säger jag ju upp mej. Känner ju nu att det är bara pest att jobba fyra dagar även om två är i Malå och två i Norsjö. Det är inte meningen, även om jag förstår att det är många mer än jag, att man ska må dåligt och ha ångest inför att åka på jobbet. Det är inte jobbarkompisarna, dom är jättefina, utan det är själva jobbet, att alltid känna sig otillräcklig.

Nu klagat nog, nu är det snart semester med allt vad det innebär för trevligheter och bloggen kommer nog åxå att ta semester, tror jag. Trevlig sommar/gudda

Hej igen

Vart så less att sticka, stickar en mössa med nåt j-la mönster, snöflingor. Tur man inte behöver nån mössa förrns till hösten för det går lite trögt. Tacka vet jag att sticka sockor, då behöver man inte tänka så mycket.
Vi brudar i stickkursen var på Källan och åt en trerätters middag. Så himla gott och så himla mätt man blev. Vi har så trevligt ihop, vi lägger en tjuga vajre gång vi träffs och därför blir det lite pengar så vi kan åka och äta ltie gott.

Har nu börjat jobba två dagar, onsdag o torsdag i Norsjö. Känns riktigt bra, om int annat för jag kan sova en halvtimme extra.

Annars intet nytt tror jag. Valborgs flöt på i lugnt mak och dom fem lediga dagarna susade bara förbi.
På månda blir det Malå igen och på tisdag ska vi alla på jobbet till Åsele på pers. träff. Hoppas bara att det inte snöar för i morrn, lördag ska det visst snöa två deci.
Det blev en sen vår i år och hönorna längtar ut, få se på söndag om dom får komma ut. Mina plantor som bor på vinden längtar åxå ut men det dröjer nog en månad till.

Sverige vann mot Norge och nu är det nog dax att gå i säng/gudda

RSS 2.0