Snabbvisisit i staan

I dag har vi gjort vår berömda snabbvisit till stan. For nie, kom hem strax före ett. Hann det vi skulle och lite till. Clas Olssons, snuskiosken, solbacken, Granngården, de ni.
Våra saknade spröjs har kommit så jag ringde montören idag och han skulle klämma in en dag och sätta fast dom. Våra grannar, västat, skulle få sina fönster bytta i veckan men vår montör sa att dom inte va lika bra som han! Ha, ha.

Veckan annars har väl inte bjudit på några överraskningar. Förra helgen var Åsa och Sixten hit och det är ju en blessing. Pär och flickorna kom och åt middag hux flux på fredagsafton. Han hade varit ut på blixtutryckning, dubbelpunka i Båtfors, Stackars jävul. Det var ju kul för flickorna och vi åxå, att tvärträffas så där.
Sixten har ju börjat gå nu så han struttade omkring och är så go. Han släktar nog på morfar, lugn och lite försynt,men kan bli sur om han inte får som han vill. Tyvärr blev han lite risig i magen på söndag så han fick äta mormors osockrade blåbärssoppa och det tyckte han va lite surt.

Har eldat i bagarstugan ikväll för vi ska baka mjukkakun i morrn, Har halat på det en längre tid nu men nu ska det bli av. Det kan ju bli bra julklappar framöver, till dom som vill ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0