Alla helger över

Fort vare gjort, att alla lediga dagar snart är över. Här har det ju varit lite struligt i och med LE har varit på lassa nästan alla helgdagar. Han fick komma hem över nyårshelgen på permis och skulle tillbaks på lassa på måndag.
Då vi kom dit fick vi veta att han nog skulle bli utskriven på eftermiddan, prover skulle tas och kring tre trodde läkaren att vi skulle få veta.

Tur Jan -Oves, som vanligt var med. Vi drökte oss i stan hela dan. Dom är otroliga på att få dan att gå fort i stan, evigt tacksam. Lite stress blev det med att hinna till apoteket innan dom stängde för hur det än är så tar det tid hos doktorn men vi var hemma kring halv sju.

Veckan har flytit på rätt bra och LE blir piggare och piggare men det fordrar skonkost har vi märkt.

Nu idag har han varit ute och skottat lite snö, vilket har fallit i en hel mängd senaste veckan. Har nog aldrig skottat så mycke snö själv som den senaste tiden. Det är ju bra motion så jag ska väl inte klaga.

Det är konstigt att man inte lägger märke till att om man är två så går allt så mycket bättre förrän man står där ensam om allt. Tur det är tillfälligt, men man får sig en tankeställare. Livet är inte allomgivet i alla hänseenden.


På måndag var det tänkt att jag skulle börja om att jobba men får ta ledigt för LE ska till lassa och tanka in en medicin som ta fyra timmar så vi får följas dit. Vet ju inte hur han påverkas av det. Påsen som ska tankas in kostar visst 25 000:-. Han har fått en tidigare och har sen en kvar. Tur att det satsas även på gamla gubbar!

Just nu njuter vi av lördagskvällen och att julen inne är utstökad, ute kan man ju bara släcka ner så småningom och ta ner all belysning till våren eller får det sitta kvar till nästa jul, spela roll.

Har satt slingor i håret och väntar på resultat, de ni /Gudda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0